Om klubben

Klubbens historie

Oppstarten

Skien Taekwon-Do klubb ble stiftet av Sindre Øystese den 8. august 2014. Den første treningen ble avholdt i 3. etasje på Skagerak Arena den 9. september.

Sindre trente Taekwon-Do i Porsgrunn fra 2008, før valget til slutt falt på å danne en egen klubb etter at sort belte var oppnådd. 

Treningshall

I de første årene trente vi på Skagerak Arena, men klubben fikk etter hvert et ønske om å ha et eget lokale å disponere. Vi ønsket å ha et sted vi kunne ha alt treningsutstyret lett tilgjengelig, som vi kunne kalle vårt eget og disponere fullt ut. Vi flyttet derfor til dagens lokaler i Holbergsgate 14 i januar 2018.

Våre meritter

Klubben har hatt en god suksess underveis og hatt mange aktive utøvere i alle aldre. Vi har fostret utøvere som har gått hele stigen hos oss fra nybegynner med hvitt belte helt til det sort belte. Den yngste oppnådde denne  milepælen kun 13 år gammel, og den eldste var 49 år.

Klubben har vært aktive i konkurranse-sammenheng også, og det har resultert i mange medaljer på region nivå og har også gitt oss en landsmester og en norgesmester innen mønster-disiplinen av kampsporten vår.

Fremtiden

Vi ønsker gjerne å ha med flere til å skrive neste kapittel av klubbens  historie - Er du en av dem?