SMITTEVERN

Oppdatert 28.12.2021

Skien Taekwon-Do Klubb har gjennom hele pandemien forsøkt å følge restriksjoner og anbefalte tiltak som best mulig for å begrense potensiell smitte.

Det siste vi ønsker er at folk blir smittet og dårlige som resultat av at de har vært på våre treninger og/eller arrangement.

I de verste periodene har vi også dessverre måttet stenge ned all aktivitet, men vi ønsker så langt som mulig å avholde en begrenset trening fremfor ingen trening, spesielt for barn og unge.

Med dette målet for øyet, samt et generelt ønske om at pandemien kan avta, slik at vi kan gå tilbake til normal drift - har vi utarbeidet et sett med generelle regler for våre medlemmer:

Registrering

For nye medlemmer MÅ man, for å kunne delta, ha:

 • Registrert seg på klubbens hjemmeside for prøvetid på et gitt parti
 • Meldt deg inn i Spond for å få invitasjon til hver enkelt trening. 

Dette kan virke strengt, men vi er avhengig av å ha full oversikt over hvem som er på treninger til en hver tid for å kunne overholde evt. smittesporing.

Er man ikke registret hos oss, kan man ikke komme inn i lokalene! 

Barn og foresatte

Foresatte kan få være tilstede i oppholdsrommet ved inngangen under trening, men klubben ønsker at dere også her tilstreber 1 meter avstand, samt følger evt. andre restriksjoner som er pålagt av kommune/regjering (som munnbind, etc.).

Det er ikke mulighet for at foresatte oppholder seg inne i hallen for å se på treningene. Det er også derfor det er TV med video-overføring fra hallen i oppholdsrommet.

Det kan gjøres unntak for de med spesielle behov, men da skal klubben/instruktører informeres og godkjenning foreligge.

Generelle regler fra FHI og Klubbens smittevernrutiner.

 • Har du sykdomssymptom må du holde deg hjemme!
  • Dette gjelder deg som er smittet av korona, sitter i karantene eller som har symptomer på luftveisinfeksjon; som feber, sår hals, rennende nese, hoste, tap av smak/luktesans eller nedsatt allmenntilstand.
  • Hvis noen i samme husstand er i karantene kan man IKKE møte på trening.
 • Bor du sammen med, er tilsvarende nær (for eksempel kjæreste) eller er øvrig nærkontakt (for eksempel kollega eller klassekamerat) til en person som er i isolasjon med mistanke om virusvarianten omikron, skal du i 10 dagers smittekarantene. (Les mer på FHI)

 • Skulle du være uheldig å få påvist Covid og har vært på trening siste 5 dagene ønsker vi beskjed så fort som mulig. Ved bekreftet hurtigtest skal denne bekreftes ved PCR test (ved sykehuset), og så vil vi ta kontakt og smittesporing starte.

 • Vask hendene med håndsprit ved inngang til treningslokalet når du kommer og når du går. 

 • Vi ønsker å tilstrebe at alle må skifte hjemme, så vi ikke står oppå hverandre unødvendig i garderoben/inngangen.
  • Ved avsluttet trening, ta med utstyr og gå ut slik at de andre kan komme inn. Skal man diskutere noe, osv. gjør det utenfor lokalet. Dette er vår største flaskehals, så vær obs på dette!
  • Står dere klare og venter på at noen skal avslutte sin trening før dere kan trene så la dem komme ut før dere går inn. Instruktør venter på dere før man kommer i gang, så det er ingen grunn for ekstra trengsel her.
    
 • Må du hoste/nyse, gjør det i albuen.
 • Restriksjoner i antallet som kan trene og evt. avstandsbegrensninger vil bli informert om via Spond på de berørte treningene, så følg med på evt. kommentarer fra instruktørene i appen direkte.

 

Med vennlig hilsen

Styret i Skien TKD