Boost Camp 18-20. mai - Konkuranserettet

Submitted by
Frode Sveinungsen
Publisert
17. februar 2024
Image

Vi ønsker alle taekwon-do venner velkommen til Boost Camp i vakre Lunde i Telemark, pinsehelgen 19-20. mai!

Det skal bli et kjempeflott arrangement, og vi har bestilt knallvær slik at dere kan oppleve Lunde på sitt beste utenom treningene i hallen.
I år er det gjennomgående temaet på Boost Camp - konkurransetrening. Spesielt for mønster og sparring, men også rettet mot knusing og spesialteknikk.
Målet med Boost Camp er som alltid å prøve å inspirere alle som deltar, og med årets tema håper vi flere av dem som deltar på Boos Camp også i større grad vil delta i konkurranser regionalt og nasjonalt/internasjonalt. Konkurranse er gøy og samlende, og det kan gi deg en utvidet horisont for vår fantastiske martial art og sport. Det handler ikke bare om å vinne medaljer, selv om dette er det ultimate målet for noen. Boost Camp er som alltid for alle som trener taekwon-do, både nybegynnere, fargebelter og til høyt graderte sortbelter. Alle vil ha det fint hos oss.

I god tradisjon har vi i år også hentet inn superflinke instruktører som gir av seg selv og som har masse erfaring å dele med dere.

Fra det store utlandet er vi stolt over å kunne presentere Master Julia Cross VII MBE!
Hun er verdens mestvinnende ITF individ og hadde sin storhetstid på slutten av 90-tallet og frem til 2010 da hun gav seg med konkurranse. Dette blir knallmoro og lærerikt, så vi håper mange vil komme på Boost Camp og bli bedre kjent med Ms Cross.

Helt fra Oslo kommer i år også Master Betele, og han vil ta seg av litt dommeropplæring, en slags dommerøkt advanced som vil være nyttig for både dommere og utøvere.
Det er også planen at han setter opp et instruktørkurs 1 i løpet av helgen.

De aller fleste i NTN kjenner godt til Torfinn K Opedal og hans reise og innsats innen taekwon-do, med tilpassing av taekwon-do for rullestolbrukere.
Det er på høy tid vi i Boost Camp benytter oss av hans ekspertise på dette for oss ukjente området, så vi er superglad for at Torfinn har takket ja til å hjelpe oss under årets Boost Camp!
Her skal vi alle få litt mer innsikt, og helt sikkert inspirasjon gjennom Torfinns ledelse. 

Det er junior landslagsutøverne William og Linnea fra SkienTKD som vil ha hovedansvaret for barnetreningene i år. Da vet vi at barna er i gode hender, og at de vil storkose seg hele helgen!

Detaljer i programmet blir litt til etterhvert som Boost Camp nærmer seg, men vi skal ha det superartig og det skal være lærerikt, og det får vi best til om alle som deltar stiller spørsmål og deler av erfaringer, sammen med de superflinke instruktørene. Vi legger tilrette for noe sosialt på kvelden(e) og håper mange har lyst til å bli med.

Bla litt rundt på hjemmesiden vår, og vurder om dette er noe du vil få med deg. Isåfall, ta gjerne med deg en venn eller ti.

Come see us!

Registrering gjøres her:
https://forms.gle/HN5E8SrFTw63h5cg7