Nytt parti - Eldre Senior 60år+

Submitted by
Frode Sveinungsen
Publisert
15. september 2023
Image

Tirsdag 17. oktober kl 12:00 starter vi opp et helt nytt parti, et parti for eldre seniorer, dvs 60år og eldre.
Da vil våre flinke instruktører Camilla og Cathrine ønske dere velkommen til en god time med taekwon-do trening. Her kan du forvente å få trene på balanse, styrke, bevegelighet og mye mer, gjennom den allsidige treningen vi gjør i taekwon-do. Vi sparker og slår, men selvsagt under trygge rammer. Vi lover at alle skal få en super treningsøkt, og hvor vi etter treningen håper du vil bli igjen en liten stund for en sosial time, med litt kake og kaffe og selvsagt for å bli kjent med hverandre.

Vi ønsker veldig sterkt å få til et slikt eldre senior parti, og derfor får alle som melder seg på mulighet til å trene gratis i to måneder. Da rekker du å prøve det ut og vurdere om dette er noe du vil fortsette med etter prøveperioden. 
Du trenger bare å møte opp i treningstøy for innendørs trening, og ta med deg en vannflaske. Vi trener forøvrig barbent.

Påmelding til gratis prøvetid gjør du ved å fylle ut innmeldingsskjemaet her:
https://skientkd.no/node/18855
Skulle du ha problemer med påmelding, så kan du ringe Camilla (tlf 95873910) så vil hun hjelpe til.

Sjekk forøvrig ut hvor flott disse treningene er i Trondheim Taekwon-do klubb, for en smakebit på hva du kan forvente hos oss også :
I Trondheim har de nå ca 70 medlemmer i alderen 60-90år, og hvor gjennomsnittsalderen er 75år. Det er aldri for sent å begynne, og alle vil ha gode fordeler av denne treningen, ikke minst det sosiale aspektet:
https://youtu.be/L4lP84jnsDY

I Finland finnes det også en sprek dame, Salme, som trener taekwon-do og har sort belte!
https://youtu.be/o7ZdxoBGjCg

Veldig gøy om du vil være med også - meld deg på!
Camilla og Cathrine - og Bob